Edelsminde
Bed & Breakfast

Om os

VELKOMMEN!

Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores skønne hus, der er opkaldt efter en admiralinde.

Huset har været inspektørbolig i mange år, og har huset gårdens mange karle og piger i sine velmagtsdage.

Nu huser det Edelsminde Bed & Breakfast. Vi ser frem til at huse dig eller jer til én eller flere overnatninger i ét af vores smukke og velindrettede værelser.

Vi ligger blot 500 meter fra Gisselfeld Kloster og 6 km syd for Haslev. Vi er med vores beliggenhed det perfekte udgangspunkt for utallige oplevelser og udflugter til seværdigheder. Tag på opdagelse i den del af Sjælland, der rummer alt fra Svenskekløften til Camp Adventure, Stevns Klint og den smukke rene badestrand ved Faxe Ladeplads.

Edelsminde Bed & Breakfast har til huse i den gamle afbyggergård fra Gisselfeld. En afbyggergård er en gård, der er udskilt fra et større landbrug. Den oprindelige gård er fra 1800-tallet og blev opkaldt efter admiralinde Edele Sophie Kaas. Den nuværende bygning er fra 1932, og bærer stadig navnet Edelesminde. Vi har i valg af navn til vores Bed & Breakfast valgt at forenkle det til det mere mundrette ”Edelsminde”.

Husets sammensatte arkitektur bærer præg af at have været inspektørbolig med store rum og højt til loftet i den vestlige ende, og gård med plads til karle, piger,  samt køkken og folkestue i den østlige.

Kort sagt: Et hus med de helt rigtig rammer til Bed & Breakfast!

BEMÆRK:
Opholdet kan efterlade spor af velvære, afslapning og æstetik.

Edelsminde Bed and Breakfast

Lidt om værtsparet:

  • Vi er det nye værtspar – som har overtaget hele dette herlige sted i efteråret 2021.

  • Vi er begge naturelskere og nyder når tilværelsen emmer af fredfyldte oaser med sanselige oplevelser.

  • Vi praktiserer mindful living og elsker at videregive “det gode liv” til vores kunder – i oplevelsen af stilhed, fred og ro, lækker tilberedt mad og drikke, wellness og mindfulness gennem yoga og det at være tilstede i NUET i skønne omgivelser inde som ude.

Vi ser frem til at huse dig eller jer ☼