Bed & Breakfast i Haslev

Velkommen til Edelsminde Bed & Breakfast

Tag en hyggelig overnatning på vores hyggelige bed and breakfast Haslev. Her har vi værelser til alle typer rejsende. Vi har både plads til familien eller den rejsende, der rejser alene. Vores værelser er indrettet efter tidens trends. Vi har enkeltværelser og dobbeltværelser med plads til ekstra opredninger. Foretrækker du et opgraderet værelset, der ligger over standarden, så anbefaler vi vores deluxe værelser.

Står du og skal bruge et mindre mødelokale med plads til 8-14 pers. – måske til en dag med teambuilding, så tilbyder vi de perfekte rammer. Vores mødelokale er meget lyst og indbydende, ligesom omgivelserne og naturen. Så trænger I til luftforandring og at komme lidt væk fra byen, så hold jeres næste møde på vores bed and breakfast i Haslev. 

Vi sørger for forplejningen som evt. kan være morgenmad – frokost – og lidt sødt om eftermiddagen samt frisk frugt, kaffe/the, så der er masser af energi til komme med nye, kreative idéer.

Kontakt os gerne for den helt rigtige sammensætning til netop jeres “work away day ” på Edelsminde Bed & Breakfast.

Bed & Breakfast Haslev i naturskønne omgivelser

På vores bed and breakfast i Haslev står du hver morgen op til smuk natur, og en dejlig morgenservering i form af hjemmebagte boller, frisklavet kaffe og juice. Morgenmaden serveres i vores lyse spisestue i stueetagen. Under opholdet er der mulighed for at forsyne sig med kaffe/the i den fælles gæste lounge på første sal, på alle tider af dagen og du er velkommen til at tage den med ud og nyde den skønne natur.

I vores gæste lounge er der også et mindre udvalg af drikkevarer du kan købe.

Morgenmad Edelsminde Bed and Breakfast

Nyd et ophold i naturskønne omgivelser

Vores bed and breakfast ligger ca. 45 minutters kørsel i bil fra København. Så tag turen og kom og oplev den skønne natur. Her er du omgivet af det grønne landskab, hvor der er plads til afslapning og fordybelse. Vores bed and breakfast i Haslev ligger lige op til Gisselfeld Park, som har mere end 40.000 besøgende hvert år. Her kan du opleve en af Nordeuropas smukkeste slotsparker. Her er skøn natur og et rigt fugleliv. Gisselfeld slotspark er det oplagte sted at gå en søndagstur, og fordybe sig i den flotte natur. 

Der er masser af skønne oplevelser for krop, sind og sjæl i hele nærområdet – et oplagt sted til en getaway med fordybelse og stimulering af alle sanser.

Gør du kun et kort ophold eller er du taget på tur for at slappe af, så er vores bed and breakfast i Haslev det helt rigtige sted til mindful living.

Tid til afslapning

Fordyb dig i roen og lad naturen vise sig fra sin smukkeste side. Vi glæder os til at tage imod jer på vores Bed and Breakfast i Haslev. Find mere inspiration på vores Facebookside.

Har du brug for en afslappende stund med et varmt wellnessbad med Epsom salt og duftolie, mens du bare læner dig tilbage og nyder en dejlig smoothie? Det klarer vi nemt. Du har også mulighed for at bestille en behandling. Book din tid og hør nærmere på 31100012 eller 52320757

Edelsminde Bed & breakfast – en del af Destination Gisselfeld

Adresse

Edelsminde Bed & Breakfast

Nielstrupvej 2A

4690 Haslev

Tlf: (+45) 31 10 00 12

Mail: info@edelsminde.dk

CVR: 21236187

Copyright Edelsminde 2021 – Web og søgemaskineoptimering af PK Medier