Bed & Breakfast i Haslev

Velkommen til Edelsminde Bed & Breakfast

Tag en hyggelig overnatning på vores hyggelige bed and breakfast Haslev. Her har vi værelser til alle typer rejsende. Vi har både plads til familien eller den rejsende, der rejser alene. Vores værelser er indrettet efter tidens trends. Vi har enkeltværelser, familieværelser og det almindelige standard værelse. Foretrækker du et opgraderet værelset, der ligger over standarden, så anbefaler vi vores deluxe værelser.

Står du og skal bruge et mødelokale, så tilbyder vi også det perfekte sted. Vores konferencelokale er både stort og indbydende. Så trænger I til luftforandring og at komme lidt væk fra byen, så hold jeres næste møde på vores bed and breakfast i Haslev. Vi skal nok sørge for let forplejning til mødet med noget frisk frugt, hjemmebag og friskbrygget kaffe, så der er masser af energi til komme med nye, kreative idéer.

Bed & Breakfast Haslev i naturskønne omgivelser

På vores bed and breakfast Haslev står du hver morgen op til smuk natur, og en dejlig morgenservering i form af hjemmebagte boller, frisklavet kaffe og juice. Du bestemmer helt selv om du vil nyde din morgen på værelset, i køkkenet eller ude i haven. Under opholdet er der mulighed for at forsyne sig med kaffe og frisk juice ude i den fælles gæstelounge på første sal, på alle tider af dagen.

Edelsminde bed & breakfast Haslev
Edelsminde lokale

Nyd et ophold i naturskønne omgivelser

Vores bed and breakfast ligger ca. 45 minutters kørsel i bil fra København. Så tag turen og kom og oplev den skønne natur. Her er du omgivet af det grønne landskab, hvor der er plads til afslapning og fordybelse. Vores bed and breakfast Haslev ligger lige op til Gisselfeld Park, som har mere end 40.000 besøgende hvert år. Her kan du opleve en af Nordeuropas smukkeste slotsparker. Her er skøn natur og et rigt fugleliv. Gisselfeld slotspark er det oplagte sted at gå en søndagstur, og fordybe sig i den flotte natur. Gør du kun et kort ophold, eller er du taget på tur for at slappe af, så er vores bed and breakfast Haslev det helt rigtige sted. Er du afsted med familien, og har I lyst til at få en på opleveren, så ligger mulighederne tættere på end man lige tror.

Tid til afslapning

Er tiden til sjov og ballade med familien, så ligger der både en forlystelsespark og et oplevelsescenter, mindre end 15 min. væk i bil. Begge byder på forskellige aktiviteter for hele familien. Vil I ud og spise kan I besøge den berømte landevejskro i Rønnede. På Rønnede Kro serveres der klassisk mad i de indbydende lokaler, der kan dateres tilbage til 1825. Ellers er der mulighed for en middag i naturskønne omgivelser på restauranten Villa Galina, som nok er Danmarks smukkest placerede restaurant.

Tag en tur på landet, og oplev naturen eller udforsk området, der byder på sjove og spændende fornøjelser for alle. Fordyb dig i roen og lad naturen vise sig fra sin smukkeste side. Vi glæder os til at tage imod jer på vores bed and breakfast Haslev. Find mere inspiration på vores Facebook.

Deluxe værelser

Copyright Edelsminde 2021 – Web og søgemaskineoptimering af PK Medier